.

Motorola, Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2009’da iki yeni model tanıttı

Biri tamamen geri dönüştürülmüş plastik su şişelerinden üretilen MOTO W233, diğeri dokunmatik bir tablet görünümünde olan MOTOSURF A3100 ve MOTO W233 Renew, karbon ayak izlerini azaltmayı hedefliyor. Plastik kasası geri dönüştürülmüş su şişelerinden elde edilen malzemeyle üretilen Renew’in kendisi de yüzde yüz geri dönüştürülebilir bir ürün, ayrıca Renew dünyanın karbon dengesi nötrleştirilmiş ilk telefonu olma özelliğine de sahip. Motorola, Carbonfund.org ile yaptığı bir anlaşma çerçevesinde, bu telefonun üretim, dağıtım ve kullanılma aşamalarında ortaya çıkacak karbon dioksit miktarını yenilenebilir enerji kaynaklarına ve ağaçlandırma faaliyetlerine yaptığı yatırımlarla dengeleyecek. Telefon, kullanım ömrü üzerinde yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından Carbonfund.org tarafından verilen Karbonsuz (CarbonFree) Ürün Sertifikasını almaya hak kazandı.

Dokuz saatlik konuşma süresi, CrystalTalk teknolojisi ve mesajlaşma yetenekleriyle Renew çevre sorumluluğunu herkesin ödeyebileceği bir ücret karşılığında tüketiciye sunulacak.

MOTOSURF A3100

Tablet tipi dokunmatik telefonda Windows Mobile 6.1 yazılımının üzerine konumlandırılmış kişiselleştirilebilir bir karşılama ekranı kullanılmış. Dijital kalem veya her yöne hareket edebilen bir gezinme topuyla kullanılan arayüzde ana ekrandaki ikonları kişiselleştirilerek hava durumu ve haberler gibi “canlı” yayınları izlenebiliyor.

MOTOSURF A3100, 2009 yılının ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak.

Motorola ayrıca her türlü cep telefonunu ve cep telefonu aksesuarını geri dönüşüm için toplayarak değerli malzemelerin yeniden kullanılmasına ve çevre üzerindeki olumsuz etkilerin azaltılmasına katkıda bulunmak amacıyla www.motorola.com/recycle adresinden çıktısı alınabilecek, posta ücretinin hazır ödenmiş olduğunu gösteren bir etiketi kullanarak eski ürünlerinizi iade alıyor. Motorola’ya gönderilecek eski telefonların değerlendirilmesinden elde edilecek gelirin bir bölümü Motorola’nın “Geri Dönüşüm Yarışması” programına katılan okullara dağıtılacak. Bu program hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.racetorecycle.com İnternet adresini ziyaret edilebilir. ntvmsnbc

Motorola, Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2009’da iki yeni model tanıttı Motorola, Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2009’da iki yeni model tanıttı Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Ocak 11, 2009 Rating: 5

Hiç yorum yok



Style3[OneLeft]

TURKCELL