.

APPLE YENİ İMAC’İ SATIŞA SUNDU

Apple’ın sabah saatlerinde beri kapalı olan çevrimiçi mağazası kullanıma açıldı. Kapatılmanın altından 2999 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak olan 21,5 inçlik yeni iMac çıktı. 

Apple’ın bütün cihazlarının satışını gerçekleştirdiği çevrimiçi mağazası Apple Store’a sabah saatlerinden beri erişime kapalıydı. Apple Store girmek isteyen kullanıcılar, siteyi açtıklarında şu ifadeyle karşılaşıyordu: “Geri döneceğiz, Apple Store’u sizler için güncellemekle meşgulüz.” 

Bunun ardında ise firmanın yeni bir ürününü (iMac veya iWatch) tanıtacağı için siteyi kapattığı iddiaları ortaya atıldı. Site kullanıma açıldı ve iddialar doğru çıktı. Apple, 2999 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak yeni 21,5 inç iMac’ini duyurdu. 

Ultra ince, parlak ekranlı ve Core i5 işlemcili bir giriş seviyesi masaüstü bilgisayar olan iMac, eskiye nazaran daha hesaplı fiyatla satışa sunuldu. 21,5 inç yeni iMac, Turbo Boost’la hızı 2,7 GHz’e kadar çıkabilen bir 1,4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemciye, Intel HD 5000 grafiklere, 8 GB belleğe ve 500 GB sabit diske sahip. 

Genişletilebilirlik ve yüksek performanslı çevre birimleri desteği için tüm iMac modellerinde yeni nesil 802.11ac Wi-Fi, iki adet Thunderbolt kapısı ve dört adet USB 3.0 bulunuyor. iLife ve iWork her yeni Mac’le birlikte ücretsiz olarak geliyor. 

iLife; iMovie ile favori videoları düzenleyebilir, GarageBand ile yeni müzikler oluşturabilir veya piyano, gitar öğrenebilir, iPhoto ile en iyi çekimler düzenlenip paylaşılabiliyor. iWork üretkenlik uygulamaları Pages, Numbers ve Keynote; belgeler, hesap tabloları ve sunumlar oluşturmayı, düzenlemeyi ve paylaşmayı kolaylaştırıyor.

iCloud için iWork beta ile iPhone veya iPad’de bir belge oluşturulabiliyor ve bu belgeyi Mac’de düzenlenebiliyor. 21.5 inç iMac, bugünden itibaren Apple Online Store’da, Apple Store’larda ve belirli Apple yetkili satıcılarında satışa sunuldu. 2999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni iMac, hızı Turbo Boost’la 2,7 GHz’e ulaşan 1,4 GHz işlemciye, 8 GB belleğe ve 500 GB sabit diske sahip olacak. 

Siparişe göre yapılandırma seçenekleri arasında 1 TB sabit disk, 1 TB Fusion Drive ve 256 GB’a kadar flash depolama bulunuyor. Apple, bu ayın başlarında yepyeni ve modern bir görünüm, yeni güçlü uygulamalar ve akıcı çalışabilirlik sağlayan OS X sürümü OS X Yosemite’ı duyurdu. OS X Yosemite’nin son sürümü bu sonbahar Mac App Store’dan ücretsiz olarak edinilebilecekAkşam
APPLE YENİ İMAC’İ SATIŞA SUNDU APPLE YENİ İMAC’İ SATIŞA SUNDU Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 19, 2014 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL