.

ONEPLUS ONE SATIŞTA

2014'ün en çok konuşulan akıllı telefonlarından olmayı başaran OnePlus One, güvenlik sebebiyle ertelenmesinin ardından satışa sunuldu. 

Oppo’dan ayrılan bir grup çalışan tarafından kurulan OnePlus, ilk telefonları One’ı geçtiğimiz aylarda satışa sunmaya hazırlanıyorlardı fakat telefonun yazılımı CyanogenMod 11S’in Heartbleed açığından etkilenmesiyle, çıkış tarihi ertelenmişti. 

16 GB’lık modeli 299 dolar fiyatla duyurulan OnePlus One’ın satışa çıkan ilk sürümleri beklenildiği gibi CyanogenMod 11S işletim sistemiyle çalışmıyor ve fiyatı da 299 dolar değil. Oppo’nun Color işletim sistemiyle çalışan cihazlar, OppoMart isimli sitede 399 dolar fiyatla satışa sunuldu. 

OnePlus, OppoMart’ta satışa sunulan cihazların Çin pazarı için geliştirildiğini ve kendi satacakları One’ların CyanogenMod ile çalıştığını duyurdu. Firma ayrıca, OppoMart’tan satın alınan cihazların garanti kapsamında olmadığını belirtti. 

 8,9 mm kalınlığında ve 162 gram ağırlığındaki OnePlus’ın Corning Gorilla Glass 3 kaplı 5,5 inçlik ekranından Full HD çözünürlük sunuyor. 

OnePlus One’ın diğer teknik özellikleri arasında 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, Adreno 330 ekran kartı, 3 GB bellek, microSD kart destekli 16 veya 64 GB depolama alanı, 4K video çekebilen ve çift LED flaşlı 5 MP ön, 13 MP arka kamera, Android 4.4.2 KitKat tabanlı CyanogenMod 11S işletim sistemi, 4G, Bluetooth 4.1, NFC, GPS, GLONASS yer alıyor.akşam
ONEPLUS ONE SATIŞTA ONEPLUS ONE SATIŞTA Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 17, 2014 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL