.

ESNEK EKRANLI AKILLI TELEFON

Mobil dünyasının esnek ilk akıllı telefonu görücüye çıktı. İlk esnek akıllı telefonun LG ya da Samsung üretimi olduğunu düşünebilirsiniz, ancak birçok ilki gerçekleştiren Çinli üreticiler ilk esnek akıllı telefona da imza attı. 

Samsung ve LG daha önce gerçekleşen çeşitli fuarlarda esnek yapıda OLED tabanlı ekranlarını defalarca sergiledi. Galaxy Round ve LG G Flex esnek akıllı telefon üretim sürecinde önemli kilometre taşları olurken, son dönemde ise sektörde kavisli ekrana sahip telefonlarda artış yaşanmaya başladı. 

Çin’de bir fuar kapsamında tanıtılan telefon esneyebilen yapısıyla dikkat çekiyor. Android işletim sistemiyle çalışan telefonda sanal butonlar yer alırken, cihaz bir bileklik şeklinde kola takılabiliyor. Üretiminde grafen tabanlı OLED ekran kullanılan telefonda pilin de esnek yapıda olduğunu söyleyebiliriz. 

Esnek Telefonları ne zaman göreceğiz? 
Esnek akıllı telefon, görünümü itibariyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarsa da, sunduğu görüntü kalitesi açısından günümüz standartlarının bir hayli gerisinde. Ancak telefonun bir prototip olduğunu unutmamak gerekir. 

Samsung Galaxy S7 Edge İnceleme Global çapta satışa sunulacak esnek akıllı telefonlar için kullanıcıların bir süre beklemesi gerektiğin söyleyebiliriz. 2018-2019 yıllarında Samsung ve LG’nin öncülüğünde esnek akıllı telefonları yavaş yavaş piyasada göreceğimizi umuyoruz.shiftdelete
ESNEK EKRANLI AKILLI TELEFON ESNEK EKRANLI AKILLI TELEFON Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Nisan 27, 2016 Rating: 5

Style3[OneLeft]

TURKCELL