.

iphone 7 büyük arka kamerayla gelebilir

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone modelleri her ne kadar tasarımsal anlamda büyük değişiklikler içermeyecek olsa da her detayı önceden öğrenmek isteyen Apple hayranları için her geçen gün bir bilgi ortaya çıkıyor. 

Son olarak sızdırılan görselde iPhone 7’nin arka paneli görülüyor. Altın rengini anımsatan kasa beklenildiği gibi değiştirilmiş anten çizgilerine ve iPhone 6S’e göre daha büyük kamera lensi yuvasına sahip.

 iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hatta söylentilere göre iPhone 7 Pro daha tanıtılmadan teknoloji haberlerinde gündem olmayı başardı. Hakkında her gün farklı iddialar çıkan yeni iPhone’ların Apple tarafından ilklerin deneneceği akıllı telefonlar olacağı söyleniyor. 

256GB dahili depolama alanı ve çift sim kart girişi ilk kez bir iPhone’da yer alabilir. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için bugüne kadar birçok iddia,sızıntı ve haber gündeme geldi. 

Teknoloji devinin tasarımsal anlamda büyük yenilikler yapması beklenilmeyen yeni iPhone’larda, iPhone 6’dan beri süregelen arka taraftaki anten çizgilerinin cihazın alt ve üst tarafında konumlandırılması bekleniyor. iPhone 7 Plus’ın Apple tarafından yakın zamanda tanıtılan iPad’lerde olduğu gibi iPhone 7 Pro ismiyle tanıtılacağı da bir diğer iddia. 

Bu arada iPhone 7 ve 7 Plus’ta 3.5mm kulaklık girişi bulunmayacağı söylentileri de rafa kalkmış durumda. Son olarak da iPhone’ların sevilen rengi uzay grisi renk seçeneğinin artık olmayacağı bunun yerine koyu mavi renk seçeneği ekleneceği söyleniyordu. 

Ayrıca gelen bilgiler arasında iPhone 7’nin de birden fazla versiyonu olacağı ve tek sim kart/çift sim kart seçeneğinin yanı sıra kulaklık girişi olan ve kulaklık girişi olmayan model de piyasaya sürülebilir. 

Bu karışıklık içinde anlaşılabilecek en önemli nokta Apple’ın bu yıl aynı cihazın hem giriş hemde üst seviye versiyonlarını tanıtacak olma ihtimali.scroll
iphone 7 büyük arka kamerayla gelebilir iphone 7 büyük arka kamerayla gelebilir Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 27, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL