.

NOKİA AKILLI SAAT

Takip edenlerin bileceği üzere Nokia bir dönem Moonraker ismini verdiği akıllı saat projesi üzerinde çalışıyordu. 

Nokia'nın Microsoft tarafından satın alınmasıyla bu projenin de iptal edildiği konuşulmuştu. Lakin söz konusu akıllı saate dair yeni sızıntıların çıkmasıyla Moonraker projesinin devam ettirildiği anlaşıldı. 

 Daha önce tasarımına dair görüntüler sızdırılan Moonraker'ın bu kez nasıl kontrol edileceğine dair bir video yayınlandı. Twitter üzerinden hazırlanan bu görselde akıllı saate dair detaylar yer alıyor. 

Görüntülerde Moonraker ile akıllı telefon arasında nasıl bağlantı kurulacağının detayları veriliyor. Ekranı aşağı ve yukarı doğru kaydırdığımızda bildirimlere erişiyoruz. Ekranın hemen altında bulunan fiziksel tuş ise ana menüye kısa yoldan dönmemizi sağlıyor. 

Kullanıma dair görüntüler sızdırıldı ancak akıllı saatin kesin olarak piyasaya çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor. Zira bildiğimiz gibi Nokia geçtiğimiz ay Foxconn'a satıldı. 

Bu satış işlemiyle birlikte akıllı saat projesinin tekrar rafa kalkmış olabileceği konuşuluyor. Bir diğer iddia da projenin bütünüyle Microsoft tarafından üstlenerek, Microsoft markası altında satışa sunulacağı yönünde.haber7
NOKİA AKILLI SAAT NOKİA AKILLI SAAT Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 23, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL