.

STEAM WİNDOWS PHONE'A GELDİ

Kişilerin pek çok oyunu oynamak için Steam adı verilen platformu kullanması gerekirken bu platform üzerinden pek çok oyun ücretli ve ücretsiz olarak satın alınabiliyor. 

Konu ile yapılan açıklamalarda Windows Phone işletim sistemi için Steam desteğinin olmadığı ve bu konudaki eksiğin giderilmesi için çalışmaların başladığı belirtilirken yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte artık Steam resmen Windows Phone işletim sisteminde de kullanılabilir duruma getirildi. 

Eleştiri Almıştı! Windows uygulama mağazasında yer alan Steam kullanıcılar tarafından kolay bir şekilde kurulabilecek ve böylece Steam üzerinden oyun alışverişi yapılabilecek. 

Uygulama üzerinden kişilerin hesap bilgileri ile giriş yaptıktan sonra oyun alışveriş yapabileceği belirtilirken aynı zamanda sistem üzerindeki arkadaş listesindeki kişilerle iletişime geçmek mümkün olacak. 

Özel Güvenlik Sağlanıyor Güvenlik açısından da özel önlemlerin alındığı uygulama böylece kişilerin sorunsuz bir şekilde kullanım sağlamasını mümkün hale getirecek. 

Windows Phone’da yer almaması ile yoğun eleştiri alan ve Windows Phone işletim sistemini kullanan kullanıcılar tarafından çok kez dile getirilen bu durum yapılan son düzenleme ile birlikte artık giderilmiş durumda. 

Kişilerin herhangi bir sorun yaşamadan erişim sağlayabileceği uygulama sayesinde artık Steam üzerinden yapılmak istenen tüm işlemler çok kolay bir şekilde yapılabilecek.veteknoloji
STEAM WİNDOWS PHONE'A GELDİ STEAM WİNDOWS PHONE'A GELDİ Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Temmuz 09, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL