.

YENİ NESİL ELEKTRİKLİ BİSİKLET

ünümüzde ulaşım çok büyük zorlukların yer aldığı bir karmaşa. Ulaşım aracı olmayanlar ise bir bulmaca. Büyük şehirlerde nispeten alternatifler çok fakat küçük şehirlerde insanlar motosiklet ve bisiklet gibi kolay ve hızlı alternatifleri sıklıkla tercih ediyor. 

PEBL yeni nesil elektrikli bisiklet de nostaljik yapısı ve ulaşım konusunda başarılı yapısı ile insanların yeni alternatifi olmaya aday. Milyonlarca aracın yer aldığı dünyamızda gerek trafik gerekse hava kirliliği konusunda çok büyük sıkıntılar baş gösteriyor. 

Ama hala geleneksel yöntemleri tercih eden insanlar hem spor yapıyor hemde ulaşımlarını bisikletle sağlıyor. Yüz yılı aşkın bir tarihi olan bisikletler çağın gelişimine ayak uyduruyor ve uzak mesafelerde de insanların tercihi olabilmek için yeni çözümler içeriyor. 

Elektrikli bisikletler günümüzde popüler olma yolunda ilerliyor. Fakat bisiklet ile ulaşım konusunda alternatif bir yolunuz yoksa bu konu bir riske dönüşebilir. Yapı itibari ile küçük bir otomobili andıran PEBL trafikte daha kolay farkedilmenizi ve güvenle yolculuk yapmanızı sağlıyor. 

Üç tekerlekli bu araç sahip olduğu elektrikli motor sayesinde pedal çevirmeye ihtiyaç duymadan saatte 32km hızla 40km’lik bir mesafeyi gidebilmenize olanak sağlıyor. Tabi arada pedal çevirerek aracın bataryasını sahip olduğu dinamo sistemi ile şarj etmeniz ve bu mesafeyi uzatmanız mümkün. 

Aracın bir diğer güzel yanı ise sahip olduğu 170lt bagaj hacmi. Bu kapasite tam doldurulduğunda pedal çevirerek yol almak zor olsa da aracın menzili içerisinde yol aldığınızda hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. 

 350kg ağırlığı bulunan aracın park yeri bulma gibi sorunları da yok. Fiyatı şuan için 5500$ olan PEBL’ın fabrikasyon seri üretimle satış fiyatı çok aşağılara çekilebilir.log
YENİ NESİL ELEKTRİKLİ BİSİKLET YENİ NESİL ELEKTRİKLİ BİSİKLET Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Temmuz 22, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL