.

POKEMON GO OYNAYANA ÜCRETSIZ INTERNET

Kısa sürede global bir çılgınlığa dönüşen Pokemon GO için markalar da birbiri ardına kampanyalar başlatıyor. Bu kampanyalardan en ilgincine ise bri GSM operatörü imza attı. 

GPS'e bağlandığı için hatırı sayılır bir data harcaması yapan oyunu oynayan kullanıcıların en büyük sorunlarından biri kısa süre içinde tarih olabilir. 

Zira T-mobile Pokemon GO oynayanlara limitsiz data imkanı sunacağını duyurdu. Başka bir deyişle kısa sürede kullanıma gireceği açıklanan kampanya kapsamında Pokemon GO oynarken kullanıcılar data harcaması yapmayacak. 

Ancak bu kampanyayı başlatan T-mobile ülkemizde hizmet vermiyor. 

POKEMON GO NEDİR? 
Kullanıcıların bulunduğu bölgede GPS aracılığı ile Pokemon yakalamasına, yakalanan Pokemonlar'ın diğer oyuncuların canavarları ile dövüştürmeye ve takas etmeye izin verenPokemon GO, akıllı cihazlar için tasarlanmış mobil bir oyundur. 

POKEMON GO PLUS NEDİR? 
Pokemon GO'nun aksesuarlarını da kısa süre içinde görebiliriz. Bu aksesuarlardan en dikkat çekeni ise kuşkusuz Pokemon GO olacak. Basit bir bileklik gibi görünse de Pokemon Go 'poke topu' ile aynı işlevi sağlayacak ve kullanıcıların oyunu bu bileklikle oynamasına izin verecek. 

POKEMON GO PLUS'IN FİYATI NE OLACAK? 
Ürünün fiyatı henüz bilinmese de şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddiaya göre, Pokemon GO 30 ila 50 dolar arasında değişen fiyatla raflardaki yerini alacak. 

POKEMON GO NASIL OYNANIYOR? 
Oyuncular, telefonlarındaki uygulamayı kullanarak çevrede bulunan Pokemon'ları saptıyor. Daha sonra telefon kamerasını açan kullanıcılar, bu sayede gördükleri Pokemonlara "Poke Topu" ile vurarak onlara sahip olabiliyor. 

POKEMON GO TÜRKİYE'DEN OYNANABİLİYOR MU? Pokemon GO henüz Türkiye'de resmi olarak oynanamazken, kullanıcılar oyunu farklı çözümler kullanarak oynayabiliyor.ntv
POKEMON GO OYNAYANA ÜCRETSIZ INTERNET POKEMON GO OYNAYANA ÜCRETSIZ INTERNET Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Eylül 02, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL