.

GİTTİGİDİYOR’DAN ARAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRECEK KAMPANYA

1 Aralık’ta başlayacak zorunlu kış lastiği uygulaması ile birlikte GittiGidiyor, araçlar için kış lastiklerinden motor yağına kadar birçok üründe özel fiyatlarla bir kampanya başlattı. 

Kış aylarında yaşanabilecek kazaları önlemek ve yolda kalmamak için kullanılan kış lastikleri, sürücülerin sürüş emniyetini sağlarken aynı zamanda trafikteki diğer araçların güvenliği açısından da büyük önem taşıyor. 

Kışın yolları daha güvenli hale getirmek adına zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor. 

Bu kapsamda kış şartlarına uygun olmayan, kar lastiği takılmamış araçların trafiğe çıkmalarına izin verilmeyecek. Sürücülerin zorunlu kış lastiği ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla GittiGidiyor, milyonlarca sürücüyü sevindirecek bir kampanya başlattı. 

Kampanya kapsamında, kış lastiklerinden zincir kar paletlerine, motor yağlarından kışlık bakım ürünlerine kadar kışın araçlar için hayati önem taşıyan birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

GittiGidiyor’un kampanyası sayesinde oldukça uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz kış lastikleri kauçuk yapısı sayesinde düşük hava sıcaklığına yaz lastiklerine göre daha fazla uyumlu olmaları ile üstün bir güvenlik sunuyor. Bu lastikler hem fren mesafesini kısaltıyor, hem de ıslak ve buzlu zeminlerde çok daha iyi yol tutuşusağlıyor. 

Yine kampanyada satışa sunulan zincir kar paletleriise yoğun kar yağışı ve tipi durumlarında sürücülerin yolda kalmasını önlerken motor yağları araçların performansını artırarak yakıt verimliliği sağlıyor.
GİTTİGİDİYOR’DAN ARAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRECEK KAMPANYA GİTTİGİDİYOR’DAN ARAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRECEK KAMPANYA Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Aralık 01, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL