.

Huawei Watch 2 ne zaman çıkacak?

Huawei'nin yeni Android Wear saati olan Watch 2, hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Gele bilgilere göre Huawei Watch 2, rakiplerine karşı oldukça iddialı geliyor! 

Gelen haberlere göre Huawei, yeni akıllı saatinin çalışmalarına son hız devam ediyor. Akıllı saat kullanıcılarının seçeneklerini çoğaltmayı hedefleyen Huawei, Watch 2'den yeni haberler geldi. 

Android Wear 2.0 ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan Huawei Watch 2, önceki modeline göre daha sportif bir görüntüsü olacak. 42 mm büyüklüğündeki Watch 2, 1.4 inçlik ekranı ile oldukça dikkat çekiyor. 

Moto 360'da olduğu gibi bir dairesel tasarıma sahip olan Huawei Watch 2, kullanıcılara deri ve paslanmaz çelik kordon seçeneklerini de sunacak. 

Huawei Watch modelin tasarımın kaba olması şikayetlerini dikkate alan yetkililer daha şık bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Huawei Watch 2 dikkat çeken özellikler ile geliyor! Gelen haberlere göre yeni Watch 2'nin iki modeli bulunacak. Bu modellerin birinde kullanıcılara dahili mobil veri desteği sunulacağı iddia ediliyor. 

Böylelikle Dahili SIM kartı sayesinde, akıllı saatinizi eleştirdiğiniz telefonundan uzakta olduğunda veya WI-FI menzili dışında kaldığında bile, Watch 2 saatinizi kullanmaya devam edebileceksiniz. 

Ayrıca Watch 2'nin bu modelinde telefon araması yapabilecek ve alabileceksiniz. Huawie Watch 2, Şubat ayının sonunda gelebilir! Google, 9 Şubat'ta düzenleyeceği etkinlikte Android Wear 2.0'ı lanse edecek. 

Ayrıca bu etkinlikte ise LG'nin Watch Sports ve Watch Style adlı Android Wear saatleri de tanıtılacak.Gelen raporlarda verilen tarihler eğer doğruysa Huawei, Watch 2'yi bu etkinlikten birkaç hafta sonra piyasaya sunması bekleniyor. Bu tarihler ise Şubat ayının sonunu işaret etmekte.shiftdelete
Huawei Watch 2 ne zaman çıkacak? Huawei Watch 2 ne zaman çıkacak? Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Ocak 25, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL