.

Samsung Chromebook Plus ve Pro Modeli Tanıtıldı

Samsung, CES 2017 kapsamında Chromebook Plus ve Chromebook Pro adında iki yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. Yeni model bilgsayarların özellikleri ve detayları haberimizde. 

CES 2017 kapsamında birbirinden iddialı markalar ürünlerini tanıtırken Samsung çok uzun süredir gündemde olan Chromebook modellerini nihayet tanıttı. 

Samsung Chromebook Plus ve Chromebook Pro’nun teknik özellikleri sağlam olurken tasarım konusunda metal gövde ile kullanıcı karşısına geliyor. Her iki modelde de ortak yönler oldukça fazla. Chromebook’lar 12.3 inç 2400 x 1600 çözünürlüğünde LED ekran ile geliyor. 

4GB LPDDR3 RAM ve 32 GB depolama alanına sahipler. Her iki cihazında ağırlığı 1.08kg. AirDroid Premium ve ArtCanvas uygulamaları satın aldığınız an karşısına gelmekte. Bu bakımdan kalem ile oldukça güzel çizimler yapmak mümkün. 

Chromebook Plus modelince ayrıca özel olarak altı çekirdekli OP1 işlemci yer alırken Pro modelde ise Intel Core M3 işlemcisi yer alıyor. USB-C portu üzerinden şarj olan ve beraberinde microSD desteği sunan Samsung Chromebook Plus ve Pro modelleri oldukça şık bir görüntüye sahip. 

Şubat ayı içerisinde 450 dolardan başlayan fiyatlar ile kullanıcı karşısına çıkacak olan Chromebook Plus için ön siparişler şimdiden başlamış durumda. Ancak Chromebook Pro için biraz daha beklememiz gerekiyor.scroll.
Samsung Chromebook Plus ve Pro Modeli Tanıtıldı Samsung Chromebook Plus ve Pro Modeli Tanıtıldı Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Ocak 08, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL