.

Fujitsu Dünyanın En Hafif Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Fujitsu Limited ve Fujitsu Client Computing Limited, dört seride dokuz dizüstü bilgisayar modeli, üç seride dört tablet model, bir masaüstü PC modeli ve dört serideki dört iş istasyonu modelini içeren 18 yeni kurumsal modelin piyasaya sunulduğunu duyurdu. 

Fujitsu; FUJITSU Notebook LIFEBOOK dizüstü bilgisayar ailesinde, ağırlığı 799 g olan yeni ultra-hafif mobil LIFEBOOK U937/P’nin yanı sıra yeni katlanarak tablet olarak da kullanılabilen LIFEBOOK P727/P’yi de sunuyor. 

Buna ek olarak, dokuz LIFEBOOK modelinin tümünde en yeni 7. nesil Intel Core işlemci ailesinin işlemcileri bulunur. FUJITSU, Tablet ARROWS Tab tablet ailesinde Fujitsu, 6.0” palm ebatlı bir aygıta Windows 10 Pro’nun tam sürümünü içeren yeni elde taşınabilir ARROWS Tab V567/P tableti de sunuyor. 

FUJITSU Desktop ESPRIMO masaüstü bilgisayar serisinde ise en yeni 7. nesil Intel Core işlemci ailesinden bir işlemci içeren yeni bir model sunuluyor. 

FUJITSU İş İstasyonu CELSIUS iş istasyonlarında da Windows 10 Yıldönümü Güncellemesini destekleyen dört model sunularak ürün yelpazesi güçlendiriliyor. Diğer yandan Fujitsu, toplantı salonlarında ekran paylaşımı için Intel Unite Solution özelliğine sahip ESPRIMO Q956/MRE’yi de ürün gamına kattı. Yeni ürünlerin başlıca özellikleri 

1. Genişletilebilir dizüstü bilgisayar serisi; son derece hafif, ultra ince mobil model ile çeşitli şekillerde kullanılabilen, çeşitli kullanım durumlarına uygun katlanabilir ve dönüştürülebilir modeli de içeriyor. Fujitsu’nun yeni ultra hafif U937/P modeli; 799 g ağırlık ve 15,5 mm inceliğiyle siyah ve kırmızı olmak üzere iki renkte sunuluyor. 

Buna ek olarak, Fujitsu yeni 12.5″ normal dizüstü bilgisayar moduna ek olarak 360 derece dönebilen ekranı sayesinde stand ya da tablet modu gibi farklı modlarda kullanılabilen LIFEBOOK P727/P 360 modelini de piyasaya sürdü. Tüm dizüstü bilgisayar serisi, en yeni 7. nesil Intel Core işlemci ailesinden işlemciler eklenerek güçlendirildi. 

2. Genişletilmiş tablet serisinde 6.0” ARROWS Tab V567/P taşınabilir tablet Fujitsu, mevcut görevler için hemen kullanılabilen 6.0” boyutunda tam bir Windows 10 sürümüne sahip Windows tabanlı ARROWS Tab olan yeni ARROWS Tab V567/P tableti piyasaya sundu. 

85,4 mm genişliğinde kompakt yapı, tek elle kullanıma uygun ve yaklaşık 280g ağırlığında olan ARROWS Tab, kişisel elektronik ajandalarla hemen hemen aynı ağırlığa sahiptir ve şarj ömrü uzun operasyonlara dahi dayanır. 

Kullanıcılar tableti kullanım yeri bulma konusunda sıkıntı yaşamaksızın kolayca taşıyabilirler. 
3. Gelişmiş kurumsal ESPRIMO masaüstü ve CELSIUS iş istasyonu serileri Fujitsu, en yeni 7. nesil Intel Core işlemci ailesinden bir işlemci içeren ESPRIMO D957/P’yi ESPRIMO masaüstü PC serisine ekledi. 

CELSIUS iş istasyonlarında Fujitsu, R, M, C ve H serilerine Windows 10 Yıldönümü Güncellemesini de destekleyen dört model ekleyerek bu seriyi güçlendirdi. Fujitsu, toplantılar sırasında kablosuz ekran paylaşımı ve dosya paylaşımı gibi özelliklerle toplantıların verimliliğini en üst düzeye çıkaran Intel Unite Solution’ın yer aldığı yeni ESPRIMO Q956/MRE’yi de piyasaya sürüyor. Bu çözümü kullanmak daha verimli iş görüşmelerini destekliyor ve işyeri ortamının gelişimini teşvik ediyor.scroll
Fujitsu Dünyanın En Hafif Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı Fujitsu Dünyanın En Hafif Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Şubat 11, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL