.

LG G6 her açıdan görüntülendi

LG'nin yeni amiral gemisi modeli olan LG G6 ile ilgili bilinmeyen hiç bir şey kalmadı. 



Son bir haftada yoğunlaşan yeni sızıntılar, cihazın fiyatı, yeni renk seçeneği, kamerası ve teknik özellikleri ile ilgili bilgiler veriyor. 

Dün ortaya çıkan son görseller ise LG G6'nin tasarımı ile ilgili bütün soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Son 2 günde LG G6 ile ilgili bir çok resim ortaya çıktı.
Bir aracın içinde çekilmiş, parlak siyah rengi, çift kamerası ve parmak izi okuyucusu net bir şekilde görülen fotoğraftan hemen sonra cihazın underKG tarafından paylaşılan yeni görselleri ortaya çıktı. underKG'nin daha önce paylaştığı bir resmin de içinde bulunduğu bu görseller, cihazı her yönden görmemize olanak sağlıyor. 

Daha önce farklı kaynaklarca sızdırılan resimlerle tamamen örtüşen son resimler LG G6'nın tasarım özelliklerini net bir şekilde ortaya koyuyor. 

Görsellerden LG G6'nın metal bir çerçeve ve metal bir tasarım ile geldiği anlaşılıyor. Arka tarafta çift kamera ve parmak izi okuyucusu bulunmakta. 

Tek bir hoparlöre sahip cihazın alt tarafında USB-C bağlantı noktası, sol tarafında ses düğmeleri ve sağ tarafında ise SIM yuvası bulunmakta. 

3.5 mm kulaklık jakı, cihazın üst kısmında yer alıyor. Ekranının köşeleri yuvarlak hatlara sahip olan LG G6, önceki model gibi minimal ekran çerçevesi ile dikkat çekiyor. 

Daha önce ortaya atılan bir çok iddiaya göre G6, su ve toz direncini içeren IP68 sertifikası, 5.7 inç 2K ekran, Qualcomm'un Snapdragon 821 işlemci ile gelmesi bekleniyor.shiftdelete
LG G6 her açıdan görüntülendi LG G6 her açıdan görüntülendi Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Şubat 05, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL