.

Acer yeni Leap Ware akıllı saati ile sağlıklı yaşama şık bir yaklaşım getiriyor

Kullanıcıları egzersiz yapmaları ve sağlıklı, aktif bir hayat tarzını benimsemeye motive etmek için Liquid Life™ app uygulamasıyla birlikte çalışan bir dizi spor takip sensörü mevcuttur.


 Modern, şık bir tasarım ile sporu ve sağlıklı bir hayat tarzını teşvik eden özelliklerle dolu giyilebilir bir ürün  Kalp hızı, dayanıklılık, stres/yorgunluk ve ultraviyole ışınlarına maruz kalmada geri bildirim sağlayan dahili sensörler 

 Liquid Life™ uygulaması (hem Android hem de iOS için) kullanıcıları egzersiz yapmaları için motive eder ve Liquid Life Market'teki ödüller sayesinde kullanıcılar arasında dostça bir rekabeti teşvik eder Acer bugün yeni Leap Ware Leap Ware akıllı spor saatini tanıttı. 

Günlük hayata kolayca dahil olarak kullanıcıların kişisel spor hedeflerini yönetmelerini, aile ve arkadaşlarıyla bağlantıda kalmalarını sağlayan bu akıllı ve şık saatle Acer akıllı cihaz ürün gamını genişletti. 

Acer IT Ürünleri Birimi, Akıllı Cihaz Ürünleri Genel Müdürü MH Wang şöyle konuştu: “Modern hayat tarzları daha da hareketli hale geldikçe, insanlar yoldan sapmamalarını sağlayacak ve hedefleri doğrultusunda kendilerini motive edecek teknolojiler talep ediyorlar. 

Yeni Acer Leap Ware hareket halindeki insanlara sanal olarak koçluk yapacak, takip etmelerini ve paylaşmalarını sağlayacak, onlara en çok ihtiyaç duydukları anda hatırlatmalar gönderecek ve alarm çalacak biçimde tasarlanmıştır.” 

Spora zarif bir yaklaşım 
Acer’ın Leap Ware akıllı spor saati yalın ve minimalist tasarımıyla parlak paslanmaz çelikten yuvarlak bir çerçeveye sahiptir. Günlük kullanıma uygundur ve kullanıcının zengin zindelik ve spor özelliklerinden yararlanabilmesini sağlar. 

MediaTek MT2523 yonga seti ve MT2511 biyo-sensörlü çip ile donatılan Leap Ware akıllı saat gelişmiş algoritmalı bir dizi sensör sayesinde çeşitli spor takip özellikleri barındırır. 

Kalp hızını, dayanıklılığı, stres/yorgunluk seviyelerini ve ultraviyole ışınlarına maruz kalınmasını görüntüleyebilir. Aynı zamanda üç ile beş günlük pil ömrüne sahiptir. Böylece kullanıcılar uzun yolculuklar sırasında veya yalnızca bir gece şarj etmeyi unuttular diye önemli durum bilgilerini kaçırmazlar. 

MediaTek Nesnelerin İnterneti Birimi Genel Müdür Yardımcısı YuChuan Yang şöyle konuştu: “Biz MediaTek'te en iyi teknolojileri mümkün olduğunca çok insana sunmak için çabalıyoruz. Acer ile çalışmak, mobil sağlığın en hızlı büyüyen teknoloji segmentlerinden biri olduğu bir dönemde bize sağlık içgörülerini dünya çapındaki tüketicilere ulaştırma imkanı vermiştir. 

Yeni Acer Leap Ware akıllı saat, performansı ve güç verimliliğini maksimuma çıkarmak için verileri alabilen ve işleyebilen ve böylece sağlığı görüntülemek ve sağlıklı bir hayat tarzını teşvik etmek için mükemmel bir mobil çözüm üreten MediaTek MT2523 ve MT2511 biyo-sensör çiplerini barındırmaktadır.” Hayatın iniş çıkışlarında yardımcı olmak için üretildi 

Dayanıklılık düşünülerek tasarlanan Leap Ware’in 42-mm (1.6-inç) yüzü Gorilla Glass'ın efsanevi sağlamlık, optik netlik ve dokunma duyarlılığı ile üstün çizilme direnci sağlayan Corning® Gorilla® Glass SR+ barındırmaktadır. Corning Gorilla Glass Pazarlama ve İnovasyon Bölüm Başkan Yardımcısı Scott Forester şunları söyledi:

 "Corning® Gorilla® Glass SR+ Leap Ware akıllı saatler için optimum koruma malzemesidir. Günümüzün giyilebilir cihazlarının zorlu taleplerini karşılamak için üretilen Gorilla Glass SR+ görülebilir çizikleri önemli ölçüde azaltırken, müşterilerin Gorilla Glass'tan bekledikleri üstün hasar direncini de korumaktadır.” 

Acer Leap Ware IPX7 suya dayanıklılık derecesine sahiptir ve beklenmeyen sıvı dökülmelerini atlatabilir. Ayrıca bir butona basılarak yanan dahili LED ışığı mevcuttur. Bu da gece geç saatte kapınızı açmada kullanılabilir veya güneş battıktan sonra koşu yaparken güvenlik özelliği işlevi görebilir. 

Leap Ware’in bantları değiştirilebilir ve Lacivert veya Açık Kahverengi renklerinde temin edilebilir. Herhangi bir 20-mm (0.7-inç) saat bandıyla uyumlu olduğu için, kullanıcılar cihazlarını kişisel tercihlerine göre de özelleştirebilirler.   

Günlük bir doz Liquid Life™ 
Acer’ın Leap Ware akıllı saati, Liquid Life™ aracılığıyla Android veya iOS akıllı telefonlarla birlikte kullanılabilir. Kullanıcılar kimin aradığını veya mesaj attığını görebilir ve telefonun dokunmatik ekranını Leap Ware’in gelişmiş sensörleri tarafından toplanan tüm verileri analiz etmek için bir gösterge olarak kullanabilirler. 

Liquid Life™ uygulaması kullanıcıların kendilerine bildirimlerle koçluk yapması için günlük spor hedefleri koyabilmelerine izin verir ve böylece motive olabilirler. 

Ayrıca, tüm egzersiz oturumları uygulamaya kaydedilir ve bir avatar kullanıcılara önceden belirlenen hedeflerinde ne durumda olduklarını bildirir. Fazladan bir teşvik olarak, kullanıcılar arka arkaya birkaç gün boyunca koşmaları, belirli bir mesafede veya süre boyunca bisiklet sürmeleri gibi çeşitli aktiviteler sonrasında güç paraları toplayabilirler. 

Ayrıca akıllı saat kullanıcıları kimin en çok Güç Parası topladığını görebilecekleri dostça bir rekabete teşvik ederek motive edebilir. Bu oyun, Güç Paraları Liquid Life Market'te çeşitli nesneler, ödüller ve indirimler için paraya çevrilebildiği için eşsiz bir motivasyon sağlayabilir.  

Toplumsal sağlığa katkı 
Bu yılın başlarında duyurulduğu gibi, Acer, MediaTek ve Tayvan’ın Easycard firmalarıyla güçlerini birleştirmiş ve Ağustos ayında düzenlenecek 2017 Universiade Taipei oyunları için 13,000 özel sürüm Leap Ware akıllı saate sponsor olmuştu. 

Cihazlar özel olarak sporcular ve çalışanlara tarafından kullanılacaktır. Katılanlara durumlarını görüntülemeye yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda entegre Easycard fonksiyonu aracılığıyla toplu taşımaları kullanmalarını ve bazı marketlerde ödeme yapabilmelerini sağlayacaktır. 

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik 
  Acer Leap Ware Temmuz ayında Kuzey Amerika'da 139$'dan, yılın 3. çeyreğinde EMEA'da139€'dan ve Ağustos ayında Tayvan'da 4,990 Yeni Tayvan dolarından başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.
Acer yeni Leap Ware akıllı saati ile sağlıklı yaşama şık bir yaklaşım getiriyor Acer yeni Leap Ware akıllı saati ile sağlıklı yaşama şık bir yaklaşım getiriyor Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Nisan 28, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL