.

Acer Holo 360 oldukça iddialı

Acer yeni ürünleri ile birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde New York'ta düzenlenen basın toplantı ile birlikte yeni ürünlerini tanıtan Acer, rakiplerine karşı oldukça iddialı bir duruş sergilemekte. 

Tanıttığı yeni dizüstü ve masaüstü ürünlerinin yanı sıra Acer, tıpkı telefon özelliklerine benzer Android kamerası ile birlikte dikkatleri oldukça üzerine çekmeyi planlıyor. 

Yeni ürünleri ile rakiplerine korku salan Teknoloji devi, kamera sektöründe de devrim niteliğinde yenilikler ile karşımıza çıkacak. 

Henüz prototip aşamasında olan ürünün, karşımıza çıkıp çıkmayacağı hakkında bir fikir sahibi değiliz, fakat Acer Holo 360 dikkat çekici özellikler ile geliyor. 

Henüz prototip aşamasında olan bu Android işletim sistemine sahip fotoğraf kamerasının en büyük özelliği ise 360 derece fotoğraf çekebilme kabiliyetine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. 

Dokunmatik ekrana sahip olacak olan fotoğraf kamerasında ayrıca, 4G ve LTE bağlantıları da bulunacak. Henüz yeni kamera hakkında pek fazla bir bilgimiz yok ancak, ilerleyen günlerde Acer yetkililerinin bu konu hakkında resmi bir açıklamada bulunması bekleniyor.shiftdelete.
Acer Holo 360 oldukça iddialı Acer Holo 360 oldukça iddialı Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Mayıs 01, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL