.

Moto Z JBL ile Yaz Gecelerinde Siz Nerede Parti Orada

Yaz gecelerinde arkadaşlarla sahil eğlencesi Moto Z’nin JBL SoundBoost hoparlörü ile renkleniyor. 

Üstün ses kalitesi ve 10 saatlik bataryası ile hem müzik hem de eğlence bitmek bilmiyor. Moto Z ve Moto modlar ile parti sizin ayak izlerinizi takip ediyor. 

Motorola, akıllı telefon dünyasında yeni bir kategoriye öncülük eden Moto Z serisi ile hayatınıza renk katıyor. JBL SoundBoost hoparlör modu ile Moto Z tek bir tık ile müzik setine dönüşebiliyor. Bu sayede yaz gecelerinin vazgeçilmezi olan sahilde arkadaşlarla eğlence ve müzik keyfine Moto Z’nin JBL SoundBoost hoparlör modu damgasını vuruyor. 
10 saatlik ekstra batarya 
Motorola Moto Z serisinin, telefonunuza bir tık ile takılan JBL SoundBoost hoparlörünün yüksek ses kalitesi sayesinde, hem güçlü stereo sesin ayrıcalığını yaşayın hem de pil desteği ile arkadaşlarınızla sahilde geçireceğiniz müzikli gecelerde batarya sorunu yaşamadan eğlenmenin keyfine varın. 

Dilediğiniz yerde kullanım için ideal olan mod, pil desteği ve dahili destek çubuğu ile birlikte geliyor ve telefonunuza 10 saatlik ekstra pil ömrü sağlıyor, bu yaz JBL SoundBoost ile eğlence dur durak bilmiyor
Moto Z JBL ile Yaz Gecelerinde Siz Nerede Parti Orada Moto Z JBL ile Yaz Gecelerinde Siz Nerede Parti Orada Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Ağustos 28, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL