.

Samsung Gear Sport göründü

Samsung’un fitness bilekliği ve akıllı saat özelliklerini bir araya getirecek yeni giyilebilir cihazı Gear Sport ay sonundaki IFA 2017 teknoloji fuarında ziyaretçilerin karşısına çıkacak. 

Samsung’un Galaxy Note serisinin lansmanını öne çekmesinden bu yana IFA teknoloji fuarları artık giyilebilir cihaz lansmanı için kullanılıyor. IFA 2017 fuarında da birbirinden iddialı Samsung cihazları bizi bekliyor olacak. 

 İki yeni cihaz Sızdırılan bir basın afişine göre IFA 2017 fuarında yeni Gear Fit bilekliği ve Gear S akıllı saatleri resmiyet kazanacak. Zaten Gear Fit bilekliğinin müjdesi zaten Galaxy Note 8 lansmanı biterken verilmişti. 

Gear Fit 2 Pro olması beklenen yeni model 50 metreye kadar su altında kullanılabilecek. Diğer taraftan yeni cihazın Spotify desteği de sunacağı belirtiliyor. Çevrim dışı liste özelliği sayesinde su altında bile Spotify müziklerini dinlemek mümkün olacak. 
Ayrıca Under Armour fitness platformunun bir yıllık üyeliği de hediye edilecek. Gear Fit 2 ile benzer tarafları ise dahili GPS yongası, Bluetooth kulaklık desteği, Tizen işletim sistemini temel alması şeklinde sayılabilir. IFA 2017 fuarında ayrıca bir de akıllı saat bekleniyor. 

Gear Sport adını alacağı tahmin edilen model Gear S3 ve Gear Fit 2 modellerinin en iyi yönlerini alacak. Daha küçük bir gövdeye sahip olacak cihazın kayışları da daha ince olacak. Ayrıca cihaz suya karşı da dayanıklılık sunacak. Yazılım tarafında ise arayüzün elden geçirileceği ifade ediliyor. 

Widget’lar tek bir bakış ile kullanıcıya gerekli bilgileri sunabilecek. Uzun süre hareketsiz kalan kullanıcı uyarılacak veya uzun süreli sürüş algılandığında mola vermesi istenecek. Samsung’un Tizen OS 3.0 sürümünü bu cihazda kullanabileceği belirtiliyor. 

 Diğer taraftan Galaxy Note 8 için geliştirilen Gear VR gözlüğü ve yeni nesil IconX kablosuz kulaklıklar da IFA 2017 fuarını bekleyen ürünler. 30 Ağustos tarihinde Samsung’un basın toplantısı ile bu cihazlar resmiyet kazanacak.donanimhaber
Samsung Gear Sport göründü Samsung Gear Sport göründü Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Ağustos 25, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL