.

Samsung Galaxy A (2018) serisinde “Sonsuz Ekran” sürprizi

Samsung’un orta segmente hitap eden, dolayısıyla fiyatlarıyla cep yakmayan Galaxy A serisi önümüzdeki aylarda 2018 modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Son haberlere bakılırsa yeni modelde Sonsuz Ekran sürprizi yaşamamız fazlasıyla olası. Her sene yenilenmiş modellerle karşımıza çıkan Galaxy A serisi kullanıcılara birden fazla alternatif sunuyor. Her bütçeye hitap eden özellikleriyle öne çıkan seri genellikle aralık veya ocak ayında tanıtılıyor. 

Henüz 2018 modellerinin tanıtılmasına oldukça uzun zaman var. Buna rağmen Galaxy A serisi enteresan bir iddia ile karşımıza çıkıyor. GSM Arena‘nın haberine göre Samsung’un amiral gemisi modellerinde yer alan ve büyük ilgi uyandıran Sonsuz Ekran özelliği Galaxy A serisinde de yer alacak. 
Bildiğiniz gibi birçok akıllı telefon markası “neredeyse çerçevesiz” modelleri satışa sunuyor. Çerçeve alanını daraltan bu yöntem cihazın boyutunu büyütmeden daha geniş ekranın keyfini sürmeye olanak sağlıyor. 

Dolayısıyla da kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Fakat neredeyse çerçevesiz veya “Sonsuz Ekran” özelliğine sahip bir telefon bulabilmek için üst segment cihazlara yönelmek gerekiyor. Bu durum da kullanıcıların ciddi miktarları gözden çıkartması gerektiği anlamına geliyor. 

Son iddialara bakılırsa Samsung herkese hitap eden Galaxy A serisiyle bu algıyı değiştirmeye hazırlanıyor. İddiaların ne kadar doğru olduğunu görebilmek için ise birkaç ay daha beklememiz gerekecek.log
Samsung Galaxy A (2018) serisinde “Sonsuz Ekran” sürprizi Samsung Galaxy A (2018) serisinde “Sonsuz Ekran” sürprizi Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Eylül 01, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL