.

Türkiye’nin İlk “Biriktirme” Seçeneğine Sahip “Vodafone Uyumlu Tarifeler” İle Tarifeler Abonelere Uyum Sağlayacak

Vodafone, faturalı portföyü “Akıl Küpü Tarifeler”in yerine yepyeni özelliklerle donattığı “Vodafone Uyumlu Tarifeler”i geliştirdi. “Vodafone Uyumlu Tarifeler”, Türkiye’de bir ilk olan “Biriktirme” seçeneğiyle birlikte sunuluyor.

“Biriktirme” özellikli “Vodafone Uyumlu Tarifeler”i seçen aboneler, ay sonuna kadar kullanmadıkları içerikleri 3 ay boyunca biriktirerek istedikleri zaman kullanabilecek. Böylece, aboneler tarifelere değil, tarifeler abonelere “uyum” sağlayacak. 

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, faturalı aboneleri için 2 yıl önce geliştirdiği “Vodafone Akıl Küpü Tarifeler”i baştan sona yeniledi. Müşterilerin değişen ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlanan faturalı tarifeler “Vodafone Uyumlu Tarifeler” adıyla kullanıma sunuldu. 

Türkiye’de ilk kez sunulan “Biriktirme” seçeneğiyle dikkat çeken yeni “Vodafone Uyumlu Tarifeler”de, ay sonuna kadar kullanılmayan içerikler yanmayacak ve aboneler istedikleri zaman kullanabilsin diye 3 ay boyunca biriktirilebilecek. Böylece, aboneler tarifelere değil, tarifeler abonelere “uyum” sağlayacak. 
Yeni “Vodafone Uyumlu Tarifeler”de ayrıca, “Devretme”, “Durma” ve “Tarife Değişikliği” seçenekleri de devam edecek. Buna göre aboneler, ay sonuna kadar kullanmadıkları içerikleri bir sonraki aya devredebilecek, fatura durma özelliğiyle tarife aşımını önleyebilecek ve istedikleri zaman hiçbir ceza ödemeden alt ya da üst tarifeye geçebilecek. 

Faturalı abonelere mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak akıllı seçimler sunmaya devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone olarak, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. 

Baştan sona yenilediğimiz faturalı portföyümüz ‘Vodafone Uyumlu Tarifeler’ kapsamında, abonelerimize ay sonuna kadar kullanmadıkları içerikleri istedikleri zaman kullanmak üzere 3 ay süreyle biriktirme seçeneği sunuyoruz. 

Türkiye’de ilk kez sunulan bu özellik ve tüm diğer durma, devretme gibi seçeneklerimizle abonelerimiz tarifelere değil, tarifeler abonelerimize uyum sağlayacak. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunmayı sürdüreceğiz.” 

Ayda 25 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor 
1 GB’tan 6 GB’a kadar hepsi internetli yeni “Vodafone Uyumlu Tarifeler” ayda 25 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Numara taşıma veya yeni hat satın alarak “Vodafone Uyumlu Tarifeler”e geçmek isteyenler, Vodafone Cep Merkezleri’ne bizzat başvurabiliyor.
Türkiye’nin İlk “Biriktirme” Seçeneğine Sahip “Vodafone Uyumlu Tarifeler” İle Tarifeler Abonelere Uyum Sağlayacak Türkiye’nin İlk “Biriktirme” Seçeneğine Sahip “Vodafone Uyumlu Tarifeler” İle Tarifeler Abonelere Uyum Sağlayacak Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Eylül 22, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL