.

Beko’dan Fryer Özellikli Ankastre Fırın; Fıtfry

Avrupa'nın lider ev teknolojileri markası Beko, yeni FitFry Ankastre Fırın ile hem fırın hem de fryer özelliklerini tek bir üründe buluşturuyor.
 

FitFry Ankastre Fırın, fryer özelliği ile az yağlı ya da yağsız, lezzetli kızartmalar yaparken, buhar destekli pişirme özelliği ile de yemekleri suyunu kaybetmeden, yumuşak kıvamda pişiriyor. 
 


Geniş iç hacmi sayesinde ise tek seferde birkaç çeşit kızartmayı tüm aileye yetecek miktarda pişirebiliyor.
 
FitFry Ankastre Fırın, özel tasarım örgü tel tepsisi ve homojen ısı dağılımı sayesinde dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık sağlıklı kızartmalar yapabiliyor. Kızartmaları az yağlı ya da yağsız olarak pişirebilen FitFry Ankastre Fırın, sağlıklı, hızlı ve kolay yemek pişirme imkânı sunuyor. 
 
FitFry’ın dokunmatik dijital ekranı ile istenilen pişirme programı seçilebiliyor, zaman ve sıcaklık ayarı yapılabiliyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen paslanmaz çelik tepsisi ile kolay temizlik imkânı tanıyor. 
 
Teleskopik ray sistemi sayesinde tepsiler tek elle hareket ettirilebiliyor. FitFry Ankastre Fırın, lansmana özel olarak seçili ankastre setlerde 3000 TL indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca, Yapı Kredi World’e özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatından da yararlanılabiliyor.
Beko’dan Fryer Özellikli Ankastre Fırın; Fıtfry Beko’dan Fryer Özellikli Ankastre Fırın; Fıtfry Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 15, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok



Style3[OneLeft]

TURKCELL