.

ZTE NUBİA Z11 MAX 6 İNÇ EKRANLA GELİYOR

Son dönemlerde adını daha fazla duymaya başladığımız mobil cihaz üreticisi ZTE, uzun zamandır sızıntıları dolaşan ZTE Nubia Z11 Max’i duyurdu. 6 inçlik ekran boyutuyla dikkat çeken Nubia Z11 Max’in tasarım detayları ve teknik özellikleri haberimizde. 

Tasarım itibarıyla Nubia serisi diğer cihazlara oldukça benzeyen ZTE Nubia Z11 Max, 7.4 mm inceliğiyle oldukça şık bir görünüme sahip. Teknik özellikleriyle orta-üst sınıf bir cihaz olan dev telefonun 6 inç büyüklüğe sahip ekranı Full HD çözünürlük sunuyor. 

Gücünü Qualcomm’un ürettiği 8 çekirdekli Snapdragon 652 işlemciden alan Nubia Z11 Max, 4 GB RAM ve 64 GB genişletilebilir hafıza ile beraber geliyor. Kamera alanında da yüksek özellikler sunan cihazda 8 megapiksel çözünürlüğünde ön ve 16 megapiksel çift LED flaşlı arka kamera yer alıyor. 

4000 mAh kapasitesinde dev bir bataryadan güç alan ZTE Nubia Z11 Max, kutusundan Nubia UI arayüze sahip Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çıkacak. 

Özellikle Cristiano Ronaldo ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasından sonra uluslararası arenada yer edinmek isteyen ZTE’nin son akıllı telefon modelinin satış fiyatı ise 304 dolar olarak belirlenmiş durumda.scroll
ZTE NUBİA Z11 MAX 6 İNÇ EKRANLA GELİYOR ZTE NUBİA Z11 MAX 6 İNÇ EKRANLA GELİYOR Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 08, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL