.

KİCKSTARTER HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMENİN YOLU

Girişimcilerin ilk adresi olan Kickstarter, gelecek vaat eden projeler ile yatırımcıları buluşturarak hem yeni işler yarattı hem de hayallerin gerçek olmasını sağladı. 

Yaratıcı fikirlerin ve projelerin hayata geçirilmesine olanak sağlayan Kickstarter’ın girişimciler katkısının sanıldığından da büyük olduğu ortaya çıktı. 

Pensilvanya Üniversitesi profesörü Ethan Mollick’in yaptığı araştırma sonuçları Kickstarter sayesinde yüzbinlerce yeni iş oluştuğu ortaya çıktı. Mollick’in elde ettiği verilere göre, 2009 - 2015 yılları arasında 61, 654 başarılı proje Kickstarter üzerinden aradığı desteği elde etti. İnternet sitesi 29 bin 600 tam zamanlı 283 bin yarı zamanlı iş oluşturdu ve birçok kişiyi iş sahibi yaptı. 

Mollick’in tahminleri Kickstarter üzerinde bugüne kadar 5.3 dolarlı bulan bir üretim gerçekleştirildi. Oculus Rift bir Kickstarter projesi olarak doğdu. 

Ortaya konan bu veriler bir internet sitesinin hayalleri nasıl gerçek yapabileceğine en güzel örnek. Eğer Kickstarter ya da benzeri websiteleri olmasa belki bugün hayat bulan birçok proje gerçek bile olmayacaktı. WEBTEKNO
KİCKSTARTER HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMENİN YOLU KİCKSTARTER HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMENİN YOLU Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Temmuz 30, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL