.

TÜRK YAPIMI TRANSFORMERS

Transformers artık sadece bir animasyon ya da sinema filmi olmakla kalmayacak. Çünkü bir Türk şirketi olan Letvision, BMW 3 serisi bir otomobili ANTIMON adıyla geliştirmiş durumda. 

Şirketin Letrons serisinden çıkan bu otomobil birçok kişinin arzu nesnesi olacak! Öz hakiki yerli yapım Transformers Foss Bytes’in haberine göre, 8 ayda 12 mühendis ve 4 destek teknisyeninin vermiş olduğu emekle geliştirilen ANTIMON, normal bir BMW 3 serisi otomobilden bir anda dev bir robota dönüşebiliyor. 

Öte yandan bu otomobili alıp sürerken bir anda robot haliyle trafikte hava atacağınızı düşünmeyin. ANTIMON sadece uzaktan kumanda ile sürülebiliyor ve robot halindeyken elini kolunu sallayıp konuşmaktan fazlasını yapamıyor. 

Kendisinin bir Autobot mu yoksa Decepticon mu olduğunu da şu an için bilemiyoruz. Tamamen metal olan ANTIMON’un elektrik motorlu olduğunu ve gelecekte sürülebilir bir versiyon ile gelme olasılığı olduğunu da belirtelim. 

Ayrıca şirket yeterli fonlamayı bulursa Letrons serisine yürüme yeteneğini de kazandırmak niyetinde.Şu anda üzerinde çalışılan diğer modellerin isimleri ise; BIZMUT, ARGON, WOLFRAM ve TANFAL. Göğsümüzü kabartan Letvision’un sitesine bu adresten erişebilirsiniz.shiftdelete
TÜRK YAPIMI TRANSFORMERS TÜRK YAPIMI TRANSFORMERS Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Eylül 22, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL