.

BFGOODRİCH® TÜRKÇE WEBSİTESİ İLE YAYINDA

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin tarafından üretilen BFGoodrich® lastikleri, Türkçe websitesi ile dijital dünyaya entegre oluyor. 

Lastik devi Michelin tarafından üretilen BFGoodrich® lastikleri, Türkiye’deki kullanıcılarına Türkçe websitesi üzerinden ulaşmaya başladı. 

Eylül ayından itibaren yayına alınan mobil uyumlu websitesi ile tüketicilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışan BFGoodrich®, kullanıcılarına BFGoodrich® dünyası ile ilgili pek çok bilgi ve gelişmeyi aktaracak. 

www.bfgoodrich.com.tr üzerinden lastik özellikleri, tavsiyeler ve ipuçları, sürüş önerilerinin yanı sıra “Lastiğimi Bul” hizmeti de sunan BFGoodrich®, böylece sürücülerin araçlarına uygun lastik bulma işlemini çok daha kolay hale getirecek. 

Sürücüler aracın marka ve modelini veya lastiklerin ebadını belirterek online ortamda kısa sürede doğru lastiği bulabilecek.
BFGOODRİCH® TÜRKÇE WEBSİTESİ İLE YAYINDA BFGOODRİCH® TÜRKÇE WEBSİTESİ İLE YAYINDA Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Ekim 04, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL