.

Lenovo Yoga 510 Garanti Paketi ve Yaza Özel Fiyatı ile Teknosa’da

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi Lenovo, Türkiye’de teknoloji alanının perakende lideri Teknosa ile birlikte herkesi “Yoga”lı yapıyor. 

Yeni Lenovo Yoga 510, Teknosa’larda bütçe dostu fiyatı, 1 yıllık ek garanti ve sigorta fırsatıyla sizleri bekliyor. 

 Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, herkes “Yoga”lı olsun diye şimdi Yoga 510’u Teknosa mağazalarında teknoloji severlerle buluşturuyor. 

Bütçe dostu fiyatıyla Yoga 510’a sahip olma şansı yakalayacağınız Teknosa kampanyasıyla, ürünün 1 yıllık ekstra garantisi ve sigortası da hediye. 

Farklı olmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış olan Yoga 510, 4 farklı kullanım şekli ile size uyum sağlıyor. Normal dizüstü bilgisayarlardan %40 daha hızlı şarj olma özelliğine de sahip olan Yoga 510, 4 GB RAM ve 512 GB’lık etkileyici hafızaya sahip. Lenovo Yoga 510, 128 GB’lık SSD ile yüksek performans sağlıyor.
Lenovo Yoga 510 Garanti Paketi ve Yaza Özel Fiyatı ile Teknosa’da Lenovo Yoga 510 Garanti Paketi ve Yaza Özel Fiyatı ile Teknosa’da Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 20, 2017 Rating: 5

Style3[OneLeft]

TURKCELL