.

Sony Mobile “Xperia XA1 Ultra ile hayatı daha geniş yaşa

Sony Mobile, kullanıcıları Xperia XA1 Ultra ile hayatı daha geniş yaşamaya teşvik ediyor. 

Reklam kampanyası ise Rafineri imzası taşıyor. Sony Xperia XA1 Ultra’nın 6 inç Full HD ekranı, 16 MP ön kamerası ve 23 MP ana kamerası ile hayatı daha geniş yaşamanın yolu parmaklarınızın ucunda.

‘’Hayatı Daha Geniş Yaşa!’’ söyleminden yola çıkan kampanyanın filmlerinde, Sony Xperia XA1 Ultra ile en güzel anlarınızı geniş bir ekranda ölümsüzleştirmenin kolaylığına dikkat çekiliyor. 

Geniş ekranı sayesinde iki parmakla ekranı büyütmenize gerek kalmıyor, ayrıca Sony fiyatı da kendi elleriyle küçültüyor. Ekran genişliğini outdoor mecralarda da ele alan kampanya, hayatı geniş yaşamak isteyenlerin karşısına dev Sony Xperia XA1 Ultra billboardlarıyla çıkıyor. 

Ayrıca sosyal medyada da kullanıcıların hayatı daha geniş yaşadığı anların paylaşımları #HayatıDahaGenişYaşahashtag’i altında toplanıyor. Beyaz, Siyah, Altın ve Pembe renk1 seçeneklerine sahip Xperia XA1 Ultra, 1.899TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüm operatör ve perakende satış noktalarında satışta.
Sony Mobile “Xperia XA1 Ultra ile hayatı daha geniş yaşa Sony Mobile “Xperia XA1 Ultra ile hayatı daha geniş yaşa Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 19, 2017 Rating: 5

Style3[OneLeft]

TURKCELL