.

Samsung Galaxy Stellar 2’nin fotoğrafları ve özellikleri sızdı

5 sene önce Verizon’a özel olarak satışa sunulan Samsung Galaxy Stellar, ortaya çıkan yeni görsellere ve bilgilere göre geri dönüyor. 

Cihazın tahmini fiyatı da dahil tüm özellikleri haberimizde. İlk olarak 2012 senesinde, yani akıllı telefonların yeni yeni telefon sektörünü ele geçirdiği dönemlerde satışa sunulan Galaxy Stellar geri dönüyor. 

İlk modeli yalnızca Verizon’a özel olarak belirli konumlarda satışa sunulan akıllı telefon, yeni modeli ile daha geniş bir hedef kitlesine sahip olabilir. 

Galaxy Stellar 2’nin özelliklerinin yanı sıra resmi tanıtımında kullanılacak görselleri de sızdırıldı. Tasarım olarak (özellikle tuş takımıyla) önceki modelinden daha farklı görünen akıllı telefon, donanımsal özellik olarak orta seviyede yer alıyor.  

İşte Galaxy Stellar’nin özellikleri:  
4.5 inch 720p AMOLED ekran Snapdragon 626 işlemci 2.5 GB RAM, 32 GB depolama alanı 3.500 mAh batarya kapasitesi (Quick Charge 2.0) 5 MP arka, 1.2 MP ön kamera Android 7.0 işletim sistemi Akıllı telefonun ne zaman resmi olarak tanıtılacağını veya satışa sunulacağını bilmiyoruz, 

ancak Samsung’un cihaz için görsel galerisi hazırlamış olduğunu göz önünde bulundurarak yakın bir tarihte bunun gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Cihazın 102 dolar satış fiyatına sahip olacağı iddia ediliyor.donanimhaber.
Samsung Galaxy Stellar 2’nin fotoğrafları ve özellikleri sızdı Samsung Galaxy Stellar 2’nin fotoğrafları ve özellikleri sızdı Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 27, 2017 Rating: 5

Style3[OneLeft]

TURKCELL