.

Samsung WindFree klimalarda 6 yıl garanti kampanyası

Samsung, 31 Ağustos’a kadar seçili WindFree™ Split klimalarda gerçekleşecek satın alımlarda mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatıyor. 
 

İnovasyonu odağa alan teknolojileri her alanda geliştirmeye devam eden Samsung, 1 Haziran - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek satın alımlarda, Samsung WindFree™ klima modelleri için mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatma fırsatı sunuyor. 


 
Samsung WindFree™ klimalar, rüzgarsız serinlik, enerji verimliliği, sessiz çalışma gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Klimaların WindFree™ modu rüzgarı direkt olarak hissetmenizi engellerken bulunduğunuz alanı soğuk hava akımı olmadan dengeli bir şekilde serinletiyor. 
 
Hava akımı düşük olduğundan daha keyifli bir şekilde serinleme sağlıyor. Durgun havayı kullanan bu sistem, homojen iklimlendirme sağlayarak yumuşak bir esinti yaratıyor. 
 
Samsung WindFree™ klimalar, bulunduğu ortamı rüzgarsız bir şekilde uçtan uca serinletirken tasarımıyla da ortama şıklık katıyor. WindFree™ teknolojili klimalar, aynı zamanda WindFree™ modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik ve konfor sağlıyor . 
 
Samsung’un yenilikçi WindFree™ teknolojisi rüzgarsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra yüzde 77’ye varan enerji tasarrufu sunuyor. Klima WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. 
 
Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor. Enerji verimliliği yüksek WindFree™ klimalar ile enerji tasarrufu sağlayarak rahatlıkla serinlemek mümkün. 
 
Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için https://shop.samsung.com/tr/secili-samsung-windfree-klimalar-6-yil-garantili-kampanya-kosullari/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Samsung WindFree klimalarda 6 yıl garanti kampanyası Samsung WindFree klimalarda 6 yıl garanti kampanyası Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 24, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok



Style3[OneLeft]

TURKCELL