.

DEV EKRANLI SAMSUNG GALAXY S8 GELİYOR

Samsung’un 2017 yılı ilk çeyreğinde tanıtmayı planladığı Galaxy S8 için yeni bir iddia daha gündeme geldi. 

Note 7 ile sıkıntılı bir süreç yaşayan Samsung’un gelecek yıl Note serisi yerine Galaxy S8’in dev ekranlı sürümünü piyasaya sürmesi bekleniyor. 

Gelecek yıl piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S8’in de yüksek ekran çerçeve oranı ve Edge ekranı ile ön plana çıkması bekleniyor. Exynos serisinin en güncel işlemcisinin kullanılması beklenilen cihazda 6GB RAM’in kullanılması muhtemel.

Ön yüzeyi ekrandan oluşması beklenen cihazın bugüne kadar kullanılan fiziksel ana menü tuşu yerine dokunmatik bir tuşla ve optik parmak izi sensörü ile gelmesi bekleniyor. 

Fiziksel ana menü tuşunun yer almayacağı belirtilen cihazın ekran boyutu S6 Edge +’ta olduğu gibi farklı bir versiyona sahip olacak. 

SM-N950 kod adıyla geliştirildiği söylenen Galaxy S8’in bu kod serisi daha önce Note serisinde kullanıldığı için iddialar doğruluk kazanıyor. 5.8 inç veya 6.2 inç büyüklüğünde ekranla karşımıza gelmesi beklenen S8’in dev ekranlı sürümü muhtemelen S-Pen’e de sahip olacak. 

Ya da Samsung tüm bu iddiaları çürüterek kısa bir süre içinde yeni bir Note serisi cihaz tanıtarak fanlarının gönlünü alacak. Samsung’un tüm kozlarını yeni cihazında piyasaya sürmesi muhtemel. 

Marka imajında oluşan zedelenmeyi toparlamak adına firmanın tüm rakiplerinin bir kaç yıl sonraki planlarını bu yıl gerçekleştirerek tekrar tüm gözleri üzerine çekmesi şaşırtıcı olmayacaktır.scroll

DEV EKRANLI SAMSUNG GALAXY S8 GELİYOR DEV EKRANLI SAMSUNG GALAXY S8 GELİYOR Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Kasım 10, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL