.

Acer Iconia Tab 10 (A3-A50) Quantum-Dot ekrana sahip eğlence odaklı tabletini duyurdu

Dört hoparlör ve ekstra güç katan patentli subwoofer'ın yanı sıra, yeni Iconia Tab 10 evde ve hareket halindeyken medya tüketimi için tasarlanmıştır 

Acer bugün birinci sınıf multimedya deneyimleri için tasarlanan yeni Iconia Tab 10 (A3-A50) ve esnek bağlantı seçenekleri için iki mikro USB bağlantı noktası barındıran yeni Iconia One 10 (B3-A40FHD) dahil olmak üzere 10 inçlik tablet serilerini tanıttı. 

Gücünü dört çekirdekli MediaTek işlemciler ve Android 7.0 Nougat'tan alan yeni tabletler, hassas bir kullanıcı deneyimi ve 8 saate kadar pil ömrü sunuyor. Geniş görüntüleme açılı IPS ekranlar ve beş mıknatıslı hoparlörler harika bir görsel-işitsel deneyim sunarken, 802.11ac ultra hızlı ağ bağlantıları sağlar.

Iconia Tab 10 – Gerçeğe yakın renk ve sesler 
Medya tüketimi düşünülerek tasarlanan Iconia Tab 10 (A3-A50), çarpıcı ölçüde daha canlı görseller için daha yüksek parlaklık, daha derin renk doyması ve daha iyi keskinlik sunan Quantum Dot teknolojisine sahip bir ekran barındırmaktadır. 

Acer patentli bir subwoofer 9 mm'nin altındaki ince profilini korurken ekstra bir güç sağlar ve dört hoparlör daha zengin ve daha sarmal bir ses deneyimi sunar. Iconia Tab 10 aynı zamanda kullanıcıların farklı film ve müzik türlerinde tercihlerini ayarlayabilmelerine izin veren Acer Media Master özelliğini içermektedir. 

Iconia One 10 – İki Mikro-USB bağlantı noktası ile gelişmiş verimlilik İki mikro-USB bağlantı noktası ve OTG desteği ile Iconia One 10 (B3-A40/B3-A40FHD) cihazın aynı anda şarj edilmesine ve bir depolama aygıtı veya fare gibi harici cihazlara bağlanabilmesine izin verdiği için gelişmiş verimlilik sunmaktadır. 

Yazı girişi içinse bir Bluetooth klavye takılabilmektedir. Android 7.0 aynı zamanda cihazın çok yönlülüğünü daha da artıran çoklu pencere ve hızlı uygulama değiştirme özelliklerine sahiptir. 

Görevleri kolaylaştıran akıllı araçlar Yeni Iconia Tab 10 ve Iconia One 10 tabletler Acer tarafından geliştirilen ve gündelik görevleri kolaylaştıran akıllı araçlara sahiptir: 

• EZ WakeUp – Basit hareketlerle, tablet uyanır ve tercihinize göre önceden seçilmiş bir uygulamayı yükler. 
• EZ Snap – Üç parmakla yapılan basit bir sıkıştırma hareketiyle ekran görüntüsü kolayca alınabilir. Görüntüler kolayca düzenlenebilir ve paylaşılabilir. 
• EZ Modu – Kullanıcıların sistem ara yüzünü özelleştirebilmelerine izin verir ve böylece belirli uygulama ve verilere erişim, tablet aile, arkadaşlar veya çocuklarla paylaşıldığında kısıtlanır. 
• Bellek Temizleyici – Sistem fonksiyonlarını optimize etmek için cihazın bellek, depolama ve uygulamalarını yönetir. 

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik Iconia Tab 10 (A3-A50) tablet Ekim ayında Kuzey Amerika'da 249 $'dan ve yine Ekim ayında EMEA'da 249 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. 

Iconia One 10 (A3-A50) tablet Temmuz ayında Kuzey Amerika'da 249.99 $'dan ve Haziran ayında EMEA'da 178 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Kesin özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgeye göre değişiklik gösterir. 

Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.
Acer Iconia Tab 10 (A3-A50) Quantum-Dot ekrana sahip eğlence odaklı tabletini duyurdu Acer Iconia Tab 10 (A3-A50) Quantum-Dot ekrana sahip eğlence odaklı tabletini duyurdu Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Mayıs 25, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL