.

Millenicom’dan Hesaplı İnternet Kampanyası

Günümüzde internet her evin temel ihtiyacı haline geldi. Bu ihtiyacı karşılamak için Alternatif Telekom sektörünün öncüsü Millenicom, avantajlı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek Hesaplı İnternet Kampanyası’nı başlatıyor. 

Millenicom 4 Mbps’ye kadar 40 GB Adil Kullanım Kotalı (AKN) internet tarifesini, sabit fiyat garantisi, ücretsiz modem ve ücretsiz kurulum avantajıyla ayda sadece 29,90 TL’ye sunuyor. 

Alternatif Telekom sektörünün öncüsü Millenicom her kullanıcıyı internetle tanıştıracak Hesaplı İnternet Kampanyası’nı başlattı. 

İnternete giriş paketi olarak da değerlendirilebilecek kampanya kapsamında 4 Mbps’ye kadar 40 GB AKN’li internet hizmetini sabit fiyat garantisiyle ayda 29,90 TL’ye yani günde sadece 1 Lira’ya sunan Millenicom, ayrıca internet ve telefon bağlantı ücreti de almıyor. 

Hesaplı internetin adresi Millenicom Hesaplı İnternet Kampanyası kapsamında 4 Mbps’ye kadar 40 GB AKN tarifesini 29,90 TL’ye sunan Millenicom, 240 TL değerindeki VDSL modemi de ücretsiz olarak veriyor. Üstelik 200 TL değerindeki evde kurulum hizmeti de kullanıcıdan alınmıyor. 

27 ay taahhüt kapsamında sabit fiyat garantisi veren Millenicom, kampanyadan yararlanan müşterilere sabit telefon hizmeti de sunuyor. Kampanya kapsamında “Konuştukça Öde” telefon paketine de ücretsiz sahip olunabiliyor. 

Kampanyadan; yeni başvuru yapmış olan, verilen adreste daha önce hiç internet aboneliği bulunmayan yeni müşteriler veya adreslerinde bulunan aboneliğin iptali üzerinden en az üç ay geçmiş internet müşterileri yararlanabiliyor. 

Modem ve kurulumun bir arada sunulduğu kampanya kapsamında Haziran ayı itibarıyla, ayda 14,9 TL taksitle tablet de sunulacak. Böylelikle kampanyadan yararlanan Millenicom müşterileri internete bağlanmak için ihtiyaç duydukları her türlü hizmet ve araca tek bir kampanyada sahip olabilecek .
Millenicom’dan Hesaplı İnternet Kampanyası Millenicom’dan Hesaplı İnternet Kampanyası Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Mayıs 24, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL