.

GNÇ’DEN MADAMETUSSAUDS ÖN GÖSTERİMİ

GNÇ uygulamasıyla gençler kazanmaya devam ediyor. Şimdi de İstanbul’daki MadameTussauds’dasadece gençlere özel ayrıcalıklar sunuyor. 

Müzede heykeli olan ünlüler hakkında düzenlenen sorulara doğru yanıt veren ilk 50 kişiye çift kişilik ön gösterim hediye ediliyor. 

Ayrıca GNÇ’den1 bilet alana 1 bilet de bedava olacak. Dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi MadameTussauds’nun 21. merkezi 28 Kasım’da İstanbul’daBeyoğlu Grand Pera’da açılıyor. 

Müze açılışı henüz gerçekleşmeden Türkiye’nin gençlik kulübü GNÇ, 50 şanslı genci bir arkadaşıyla birlikte24 Kasım’da düzenlenecek ön gösterime davet ediyor. 

GNÇ’den 50 gence çift kişilik davetiye Madam Tussauds ön gösterimine gitmek isteyen gençlerin tek yapması gereken GNÇ uygulamasına giripmüzede heykeli olan ünlülerden seçilen beşi ile ilgili sorulara yanıt vermek olacak. 

GNÇ uygulaması üzerinden yapılan eğlenceli kurgudasoruları doğru cevaplayan ilk 50 GNÇ’liyeçift kişilik ön gösterim davetiyesi armağan edilecek. 

1 alana 1 bedava Ön gösterim sürprizinin yanı sıra GNÇ, gençler için müzeye giriş avantajı sunan bir kampanya daha hazırladı. 28 Şubat 2017’ye kadar geçerli olacak kampanya kapsamında GNÇ’lilerin aldığı her 1 bilete 1 bilet hediye edilecek.

Bu ayrıcalıktan yararlanmak için GNÇ uygulamasından kampanya şifresi alarak, müze girişinde göstermek yeterli. Müzenin giriş ücreti yetişkinler için 48 TL, öğrenciler için 37 TL.
GNÇ’DEN MADAMETUSSAUDS ÖN GÖSTERİMİ GNÇ’DEN MADAMETUSSAUDS ÖN GÖSTERİMİ Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Kasım 22, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL