.

MICROSOFT WINDOWS 7'DEN DESTEĞİNİ ÇEKİYOR

Geçtiğimiz dönemlerde Windows Vista'dan desteğini çeken Microsoft, şimdi de Windows 7'yi tarihe gömüyor. 

Eski sürümlerden desteğini yavaş yavaş çeken yazılım devi, aldığı bu kararı kısa süre içinde uygulayacak. Microsoft, yaptığı son açıklamada Windows 7 Professional ve Windows 8.1 işletim sistemlerinin lisanslarını donanım üreticilerine pazarlamayı durdurduğunu açıkladı. 

Yani bundan sonra bilgisayar üreticileri bilgisayarlarını Windows 10'dan düşük bir sürümde satışa sunamayacak. Çıktığı dönemden beri efsane sürüm haline gelen ve neredeyse hatası kalmayan bir işletim sistemi olan Windows 7 Professional'in satıldığı son tarihten günümüze tam 2 yıl geçti. 

Kısa bir süre sonra kullanıcılar Software Assurance ya da kurumsal lisans anlaşması ile bilgisayarı olanlar, Windows 10 yüklü bilgisayarlarını Windows 7'ye çevirebilecekler. 

Öte yandan hali hazırda Windows 7 yüklü bilgisayarlar aniden piyasadan çekilmeyecek. Microsoft bu bilgisayarların lisansları için ek bir süre tanımlayacak.haber7
MICROSOFT WINDOWS 7'DEN DESTEĞİNİ ÇEKİYOR MICROSOFT WINDOWS 7'DEN DESTEĞİNİ ÇEKİYOR Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Kasım 03, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL