.

PLANTRONİCS’TEN PLAYSTATİON4’E ÖZEL MODÜLER KULAKLIK

Plantronics, RIG serisinin yeni modeli RIG 400HS ile Playstation 4 tutkunlarına gerçek bir oyun deneyimi sunuyor. 


Oyun segmentindeki yeni kulaklığı ile oyunlardaki tüm detayları duyabileceğiniz Plantronics RIG 400 HS, modüler bir yapıya sahip. RIG 400 HS, Playstation 4 ve PC’lerde kolaylıkla kullanılabiliyor Oyun segmentindeki yeni ürünleriyle oyun severlere seslenen Plantronics, yeni modeli ile özellikle Playstation4 kullanıcılarına hitap ediyor. 

RIG 400HS modeliyle Playstation4 konsollarına bağlanabilen kulaklık, oyunlardaki gerçekçiliği kulağınıza taşıyor. Konsol oyunlarında farklı bir deneyime tanık olacağınız RIG 400HS, özellikle yarış konseptli oyunlarda keyfi ikiye katlıyor. RIG 400HS, ergonomik tasarımı, hafif yapısıyla uzun süreli kullanımlarda da kulağı yormuyor. 

Taç kısmında bulunan ve kullanıcının kafa yapısının şeklini alabilen yastığı ile Plantronics 400HS, uzun kablo avantajıyla geniş bir oyun alanı sunuyor. Daha önceki RIG serileri gibi modüler bir yapıda bulunan RIG 400HS’nin kulakçık ayarını kendinize özel ayarlayabilirsiniz. 

Modüler yapısıyla sadece kulaklık değil, takım oyunları için de hayati önem taşıyan çıkarılabilir mikrofonuna sahip olan Plantronics RIG 400HS, boom mikrofonuyla çevre seslerini izole ederek karşı tarafa net bir ses akışı sağlıyor. Takım oyunlarındaki üstünlüğünüzü kulaklığınızla kanıtlayacağınız Plantronics RIG 400HS, Vatan Bilgisayar, Media Markt gibi mağazalardan ve hepsiburada.com’dan edinebilirsiniz.
PLANTRONİCS’TEN PLAYSTATİON4’E ÖZEL MODÜLER KULAKLIK PLANTRONİCS’TEN PLAYSTATİON4’E ÖZEL MODÜLER KULAKLIK Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Kasım 15, 2016 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL