.

Xiaomi Mi 6 ekran özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi Mi 6 hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. Bu sefer ise çıkan söylentiye göre, Xiaomi Mi 6'da iki farklı ekran seçeneği bulunacak. 

Xiaomi Mi 6, iki farklı ekrana sahip olacak! Weibo üzerinden yapılan sızıntıya göre yeni telefonun özellikleri ortaya çıktı. Sızdırılan özelliklere bakacak olursak, Xiaomi kullanıcılara iki farklı ekran seçeneği sunmayı planlıyor. 

Sızdırılan özelliklere göre, 4 GB RAM ve 32 GB'lık depolama alanına sahip olan modelde FullHD ekran bulunuyor. 64 GB depolama alanına sahip olan modelinde ise kullanıcılara QHD ekran seçeneği sunulacak. 

Xiaomi Mi 6'nın iddia edilen diğer özelliklerine bakacak olursak, yeni amiral gemisinde 12 Megapiksel arka, 8 Megapiksel ön kamera bulunacak. Hatırlayacağınız üzere Xiamoi Mi 6 ile birlikte yetkililer, kullanıcıların karşısına 3 farklı model ile çıkacağı iddia edilmişti. 

Buna göre Xiaomi, yeni amiral gemisinde Helio X30 ve Snapdragon 835 işlemcilerinden güç alan üç farklı modelini satışa sunacağı konuşuluyor. Yetkililer cihazın çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi paylaşmadı. 

Fakat Samsung, Galaxy S8'de Snapdragon 835 işlemcisini kullanması Xiaomi Mi 6'nın çıkış tarihini biraz daha ileriye tarihe kaydırabilir.shiftdelete
Xiaomi Mi 6 ekran özellikleri ortaya çıktı Xiaomi Mi 6 ekran özellikleri ortaya çıktı Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Şubat 19, 2017 Rating: 5


Style3[OneLeft]

TURKCELL