.

Samsung Galaxy S8 veya S8 + alana 500 TL Hediye Çeki

Kampanya, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti (Samsung) tarafından yapılan satışlar, kampanyaya katılan mobil operatör, zincir marketler ve Samsung Electronics Franchise Mağazaları (3.Taraflar) üzerinden yapılan satışlarda geçerlidir. 

Samsung Kampanya Koşulları: Kampanya, 31 Mayıs – 18 Haziran 2017 (23:59) tarihleri arasında, Samsung tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde satışa sunulmuş, Samsung Galaxy S8 (SM-G950), S8+ (SM-G955) model cep telefonu (Ürünler) satın alarak belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler için geçerlidir. 

Kurumsal satın almalar ve Samsung çalışanlarının satın almış olduğu Ürünler kampanya kapsamı dışındadır. Tüketiciler 31 Mayıs – 18 Haziran 2017 (23:59) tarihleri arasında almış oldukları ve kampanya koşullarını yerine getirdikleri Ürünler için 500 TL (KDV Dahil) değerinde hediye çekine hak kazanacaklardır. 

500 TL hediye çekleri sadece www.samsungwa.com.tr web sitesinde cep telefonu dışındaki ürün alımlarında kullanılabilecektir. Tüketiciler 1 Haziran 2017’den sonra ilgili kampanya sayfasındaki (www.samsungwa.com.tr/s8) formu eksiksiz ve hatasız doldurmaları, ürün faturasının 1.nüshasını (orijinal nüsha) yüklemeleri gerekmektedir. Başvuru fatura üzerindeki isim/ünvan üzerinden yapılmalıdır. 

Başvuru sırasındaki hatalı ve eksik bildirimlerde dolayı oluşacak hak kaybından sorumluluk kabul edilmeyecektir. Formun eksiksiz doldurulduğu ve okunaklı faturanın yüklendiği başvurunun hediye çeki için uygun olup olmadığı ve uygun ise hediye çeki kod numarası en geç 1 işgünü içerisinde e-posta yolu ile tüketiciye bildirilecektir. 

Kullanılmayan hediye çekleri için son kullanım tarihi öncesi SMS bilgilendirmesi yapılacaktır. shop.samsung.com/tr adresinden Ürünler’den satın alan tüketicilerin başvuru yapmasına gerek bulunmamaktadır. Bu tüketicilere satın alma tarihinden 2 hafta sonra SMS yoluyla hediye çekleri iletilecektir. 

Hediye çeki kullanılarak SamsungWA sitesinden satın alınan ürünlerin teslimatı tüketici tarafından belirtilen posta adresine yapılacaktır; Samsung adres bilgilerinin eksik/hatalı olması durumunda sorumlu değildir. Yapılan mükerrer başvurular reddedilecektir. 

Her bir hediye çek kodu tek seferlik alışverişte geçerli olup, hediye çeki kodu www.samsungwa.com.tr web-sitesinde sepetim ekranındaki “Promosyon Kodu” alanına girilerek kullanılacaktır. 

Her bir hediye çeki kodu kullanımında miktar bölünemez, hediye bedeli nakdi olarak talep edilemez, başka kampanyalarla birleştirilemez. Seçilen ürün bedeli hediye çeki tutarından düşükse, kalan tutarın iadesi talep edilemez, kalan tutar için tüketici hakkından vazgeçmiş sayılır. 

Hediye çeki kodu için son başvuru tarihi 30 Haziran 2017, son kullanım tarihi 15 Temmuz 2017’dir (23.59)’dir. Kampanyadan aynı kişi/firma en fazla üç ürüne kadar yararlanabilir. (3 ürüne kadar faturada bulunan ürün sayısı kadar hediye çeki kodu kazanılabilecektir.) 

Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların kodları ile; sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait hediye kodlarını iptal etme hakkına sahiptir.

Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.) Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kullanıcı bu kampanya sebebiyle kazandığı hakkı iade edecektir. Hediye çekinin kullanıldığı ürünler için düzenlenecek fatura hediye çeki tutarı kadar eksik düzenlenecektir. 

Kampanya sadece Türkiye il sınırları içerisinde geçerlidir. Tüketiciler, kampanyaya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını, kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3.kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul ederler. 

Kampanya hakkında sorularınız için 0850 432 77 11 SamsungWA Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Güncel kampanya koşulları ile Samsung mağaza listesi www.samsungwa.com.tr/s8 web sitesindedir.
Samsung Galaxy S8 veya S8 + alana 500 TL Hediye Çeki Samsung Galaxy S8 veya S8 + alana 500 TL Hediye Çeki Reviewed by elektronikurunler@gmail.com on Haziran 07, 2017 Rating: 5

Style3[OneLeft]

TURKCELL